WhiteBIT TR en çok indirilen kripto uygulamalarından oldu

WhiteBIT, dört ayda WhiteBIT TR uygulamasıyla Türkiye’de App Store’un en çok indirilen 5 kripto para uygulamasından biri oldu.

190 ülkede 4 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren WhiteBIT, Avrupa’nın en büyük kripto para borsalarından biri olarak konumlanıyor. Ülkemizdeki kullanıcılara 2022’den bu yana hizmet veren WhiteBIT, Mart 2024’te Türkiye pazarına verdiği stratejik önemin göstergesi olarak, WhiteBIT TR mobil ve web uygulamalarını yayına aldı.

WhiteBIT TR, TRY işlem çiftinde alım satım yapma olanağı sunan altyapısı, Türkiye’deki topluluğa özel ödül havuzları ve Türkçe destek gibi olanaklarıyla hizmet veriyor.

WhiteBIT TR CEO’su Volodymyr Nosov, “Türkiye, yaygın kripto adaptasyonuyla WhiteBIT için her zaman stratejik bir pazar oldu. Dinamik ve teknoloji odaklı yapısıyla WhiteBIT’in büyüme yolculuğunda önemli bir yere koyduğu Türkiye pazarındaki kullanıcılara Türkçe mobil uygulamalarımızla hizmet vermekten memnunuz. Türkiye’deki kullanıcılarımızın WhiteBIT TR uygulamalarını hızla benimsediğini, gerek dijital etkileşimlerden gerek de uygulama mağazalarında kısa sürede yakaladığımız başarıdan görebiliyoruz” dedi.

(EKONOMİ SERVİSİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir