Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu için para artı takas teklifi! Kesenin ağzı açıldı

Ferdi Kadıoğlu, 2024 Futbol Şampiyonası’nda ay yıldızlıların çıktığı 5 takımın tamamında 90 dakika forma giydi ve turnuvanın en iyi performanslarından birine imza attı. Ferdi’nin bu performansı devlerin iştahını kabarttı.

SON TALİBİ JUVENTUS
EURO 2024’te gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Fenerbahçe’nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu’nun son talibi ise Juventus oldu. İtalyan ekibinin teknik direktörü Thiago Motta’nın yönetime 24 yaşındaki oyuncunun adını verdiği ve Juve’nin de bu konuda harekete geçmeye hazırlandığı ortaya çıktı.

MCKENNIE ARTI 10 MİLYON EURO
Ferdi için 30 milyon euro bonservis bedeli ödemek istemeyen İtalyan ekibi, sarı-lacivertlilerin kapısını takas formülüyle çalacak. Juventus, Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak istediği McKennie’nin yanı sıra 10 milyon euro da bonservis önereceği belirtildi. Ancak sarı-lacivertli yönetim, bu miktarı düşük buldu. Yönetimin talebi ABD’li oyuncunun yanında 15 milyon euro.

JUVENTUS DOĞRULADI
Bu hafta sonuna kadar resmi adımların atılacağı belirtildi. İtalyan medyası da Juventus’un bu transfer girişimini doğruladı. Öte yandan iki İngiliz devi de Ferdi Kadıoğlu’nun peşinde. Manchester United cephesinin, yıldız futbolcunun menajerlik şirketiyle ilk teması kurduğu kaydedildi. Arsenal’ın ise Fenerbahçe ile masaya oturmaya hazırlandığı öğrenildi.

Ferdi Kadıoğlu, 2018-2019 sezonunda NEC Nijmegen’den 1.4 milyon Euro’ya transfer edildi. 24 yaşındaki futbolcu, sarı lacivertlilerde 199 maça çıktı ve 17 gol, 22 asist yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir